До тази ситуация с изгонването ми се случи без причина. Те не могат да дадат обяснение защо са ме изгонили. Защото им каза треньора на македонците, че трябва да ме изгонят и те го направиха, но защо и аз не знам?! Може и да съм реагирал на нещо, но те не спряха цял мач. Те се държаха тук все едно са измислили баскетбола. Казах само “Стига” и последваха техническите и дисквалификацията. Какво да направя?!”, заяви пред БНТ треньорът на Левски Константин Папазов след като не изгледа по-голямата част от второто полувреме на срещата на тима си срещу Блокотехна от Балканската лига. 

ДВАМА ИЗГОНЕНИ ТРЕНЬОРИ, СКАНДАЛ И ПОБЕДА ЗА ЛЕВСКИ В СОФИЯ

Наставникът на столичани коментира и изказване на спортния директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков, който изгледа двубоя от трибуните и сподели на почивката, че Балканската лига е загубила от блясъка си, допълвайки че в залата има около 36 души.

Разбрах, че г-н Везенков бил много компетентен. Той ще си умре в мъката си, че го няма в баскетбола. Кажете какво да направим, аз каква вина имам?! Никой не вижда, че младите се стараят да играят. След толкова време извън терена, Крис Минков игра с достойнство и с дух, въпреки че допусна някои грешки. Идеята ни бе да го пазим, но моят помощник Митко Ангелов сподели, че му се играе и затова го пуснахме. Той наистина се стара много”, допълни наставникът на столичани.

Боли ме затова, че нашият отбор полага всячески усилия, и не го пожелавам на никой, защото това, през което минах през тези три години с тези момчета, борейки се, и рано или късно Левски ще има силен спонсор. Нашето търпение и нашето желание ще бъде възнаградено. Този Левски няма какво да крие. Онзи Левски, който е фалирал, да си носи отговорността”, коментира Тити Папазов.

Ние избрахме да играем в Балканската лига, тъй като трябваше да избираме или да тренираме през седмицата или да пътуваме за срещи. Все пак Левски е голямо име, макар и девети, и ни подадоха ръка от Балканската лига. След като сме положили адски усилия, да се говори негативно, просто е наличие на голяма злоба и липса на елементарна култура. Аз, за разлика от всички останали, живея за баскетбола, а не от него. Не мога да разбера защо някой друг дава оценка за моя отбор. Трябва да бъдем позитивни”, каза още треньорът на Левски.

Силно се надявам, че ако футболния Левски направи добър резултат в Разград в събота, залата ще бъде пълна срещу Берое. Вярвам в това. Днес ми се обадиха, че имат някакво събитие. Тези фенове бяха до нас преди две години, когато спасихме отбора и се борихме с най-добрите в Адриатическата лига. Когато някоя друга фенска маса направи това, тогава някой може да излезе и да говори”, каза още Папазов.