Една от най-добрите български баскетболистки, които през последните години избира Италия за своята кариера, Роксана Йорданова се чувства на седмото небе от щастие. И неслучайно. Лятото донесе на 184-сантиметровото крило две прекрасни събития.

Преди около седмица бившата националка събра близки и приятели в София, пред които каза най-важното “Да” в живота си на своя приятел Андрея. На церемонията присъстваха и нейни бивши съотборнички като Радмила Нешева-Димитрова, Димана Георгиева, Даниела Петева, Ралица Василева и Христина Герджикова.

Освен това преди около два месеца Роксана Йорданова роди момченце, което носи името Алесандро. Той е проплакал за първи път на 26 юни в италианския град Орвието, с височина от 52 см. и засега остава в центъра на вниманието на шампионката в женското ни първенство с Дунав 8806 през 2008 г. Самата тя все още не е взела решение дали ще се върне на паркета скоро.

Екипът на BBALL.BG поздравява Роксана Йорданова и семейството й, като им желае здраве и още много подобви мигове на щастие, както и безгрижно детство на малкия Алесандро!