Носителят на Купа България Берое привлече в състава си още един от обещаващите български таланти. След Евгени Василев и Борис Войков към клуба тази седмица се присъедини и Николай Титков. Той е роден на 19 октомври 1998 г. в Русе. Освен за местния Дунав той има мачове и за отбора на Шампион 2006.

През последния сезон с екипа на Дунав, Николай Титков бе част от А група и се отчете със средни показатели от 30.9 точки, 5.4 борби и 3.9 асистенции. Талантът стана и топреализатор на втория ни ешелон и завърши на трето място в класацията за MVP.

Той става попълнение №7 на Берое за следващия сезон. Преди него ръководството на Берое привлече Борис Войков, Адам Кемп, Алекс Дейвис, Милен Дудев, Тери Уиснант и националът Александър Янев. В тима от миналогодишния състав остават Тодор Тодоров, Николай Николов и Тихомир Желев.

В понеделник (21 август) баскетболистите на Берое ще научат и името на първия си съперник в НБЛ Виваком през 2017/2018. Шампионатът започва в началото на октомври, първата официална среща на старозагорци е още на 17 септември, когато е двубоят за Суперкупата на България.

Източник: Официалният сайт на Берое