Чувствам се малко уморен, защото цяло лято имах проблеми с коляното и не успях да взема пълноценно участие в подготовката. Единствено последната седмица тренирах наравно с отбора и малко тежко ми дойде, но се радвам, че помогнах на тима да вземе победата”, каза крилото на България Димитър Димитров след първия си официален двубой за представителния ни тим през това лято.

НОВА „ЛЪВСКА“ ПОБЕДА ПРАЩА НАЦИОНАЛИТЕ В СЪЩИНСКИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ ЗА МОНДИАЛ 2019

Този път нямаше отпускане в края. Играхме добре през целия мач. Важното е, че победихме и продължаваме напред. Има още една среща, която не е за подценяване и се надяваме жребия да е добър, за да продължим участието си. Срещу Беларус отиваме за победа, както във всеки мач. Надяваме се да го вземем”, допълни шампионът на България с Лукойл Академик през миналия сезон, който получи подкрепата и на своята майка Тина Димитрова от трибуните.  

ЛЮБО МИНЧЕВ: МОМЧЕТАТА НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ ЗАВИСИМ ОТ НИКОГО

Всички сме готови да поемем отговорност в същинските квалификации за световното, но се надяваме да стане чудо и Дий Бост и Везенков да играят. Ако те отсъстват, в другите отбори също има момчета, които могат да се справят. Смятам, че това не трябва да ни притеснява, а да ни мотивира още, за да може, ако те участват, да останем в играта”, сподели Димитър Димитров, който се разписа с 14 точки срещу португалците.