След “Отвисоко на живота”, една от най-добрите баскетболистки в българската история Гергана Брънзова издаде втора книга. “Съзнание и тяло в едно” е платформа за всички.

Оставилата трайна следа в WNBA бургазлийка сподели, че чрез книгата си се опитва да помага на всички тези, които търсят нейните съвети и напътствия, да отговори на вълнуващите ги въпроси. Тя нарича книгата си „помагало” за баланса между тяло и дух, “наръчник” да направим промяната отвътре навън.

Две години след като пребори множествената склероза, Гергана Брънзова продължава пътешествието в настоящето с новата си книга. В нея тя говори за победата над диагнозата множествена склероза, която я насочва към натуропатията, споделя за храненето, свободата на движение и практиката от живота.

Погледнете в моя свят и наберете кураж за промяна. Нужната за вас промяна,” вдъхва вяра Гергана. Всичко споделено от нея е изживяно, изпитано, опитано, използвано и прилагано от самата нея. С намерението да е полезно на читателя – да го напътства, да научи нещо ново и да експериментира с продукти и информация. Всичко споделено от нея е изживяно, изпитано, опитано, използвано и прилагано от самата нея.

В книгата Гергана Брънзова разказва за нейната формула на хранене, за палео диетата, за свободата на движение, говори за новата храна, дава информация за продуктите, които използва в своята кухня, начина на приготвяне на ястията, споделя личното си творчество с продуктите… и подава ръка за едно общо начало – 14 дни да бъдем Съзнание и тяло в едно.

Бъдете отворени към новото и незнайното… Погледнете в моя свят и наберете кураж за промяна. Нужната за вас промяна… Вярвам, че тази книга ще ви помогне. Струва си да опитате,” дава кураж Гергана.

Официалното представяне на книгата „Съзнание и тяло в една” на Гергана Брънзова ще бъде направено утре (9 август), сряда от 18.00 ч. в зала “Георги Баев” в Морското казино.

Автор: Burgasnews.com