Шампионът и носител на Купата на България при жените Хасково 2012 обяви името на шестата българска състезателка, на която ще разчита в бъдеще. Това е надеждата от школата на клуба Мариела Чиликова, която преди два месеца навърши 15 години.

"Обявяваме я под номер 6, защото същата оценка й даваме за нейното трудолюбие и амбиция през годините. В този формат на женското първенство, талантът със сигурност ще получи игрово време от треньорския екип, независимо от крехката й възраст", заяви спортният директор на Хасково 2012 Станислава Станкова.

"За мен е гордост, че имам възможността да бъда част от Хасково 2012. Щастлива съм за успехите от предходния сезон. Надявам се тази година да ги повторим. Искам да изкажа огромни благодарности на ръководството, че развива спорта в нашия град, както и на треньорката Елена Станкова, даваща ми тази огромна възможност за развитие и трупане на опит. А от мен може да се очаква себераздаване до краен предел”, Мариела Чиликова.

В ростера на Елена Станкова през есента ще бъдат още Зорница Костова, Вили Крачолова, Стефка Николова, Катерина Рудева и Виолина Кочева.