Левски вече уреди и първото си попълнение за новия сезон. След едногодишна пауза в редиците на столичани ще се завърне Деян Карамфилов, който през 2016/2017 бе в състава на Черно море. Новината обяви лично завърналият се начело на “сините” като треньор Константин Папазов.

За последно 180-сантиметровият гард носи екипа на Левски във втората половина на 2015/2016, като тогава записва средно по 3.2 борби и 3.6 асистенции в 9 мача на столичани в мъжкия ни елит. Преди това той играе още за Берое, Септември и Овергаз.

На срещата с медиите в Пресклуб България Тити Папазов допълни, че столичани преговарят и с Крис Минков, а освен това изрази съжалението си, че не e успял да привлече Димитър Маринчешки, който ще продължи в Рилски спортист.

Водим разговори с Крис Минков, но изчакваме заради Лукойл Академик. Разбира се, ще се съобразя с това и ще видим какво ще му предложи досегашния му отбор. Относно Димитър Маринчешки, ние искахме да го привлечем при нас, но той избра друга опция за себе си. Все пак това е негово решение и аз го уважавам. Водим преговори и с още един играч, който е в младежка възраст. На позиция 5 единственият, който в България играе на ниво е Николай Върбанов. Ще има поне един чужденец на тази позиция до Нова година. Искаме и баскетболист, който е на 18 години. Най-важното за мен обаче е отбора да ме иска като треньор. Единственото, което не бих понесъл е да не ме приемат играчите”, сподели Константин Папазов.