Една от големите звезди на Испания Серхио Люл получи най-важната награда в живота си. Гардът на Реал Мадрид премина в клуба на семейните мъже след като каза заветното “Да” на дългогодишната си приятелка Алмудена Кановас пред близки и приятели в родния си град Махон.

Събитието уважиха и съотборници на 29-годишния баскетболист като Руди Фернандес, придружаван от съпругата си Хелън, както и братята Пау и Марк Гасол, Хуан Карлос Наваро, Виктор Клавер, Рики Рубио, Лука Дончич, Андрес Ночиони, Алекс Мумбру, Йонас Мачиулис и треньорт на “Белия балет” Пабло Ласо. След церемонията в църквата двойката и гостите й се отправиха към крепостта “Ла Мола”, където се състоя официалната вечеря.

MVP в Евролигата през 2016/2017 Серхио Люл изпрати още един сезон с екипа на Реал Мадрид, с който триумфира в турнира за Купата на Краля и се представи на ниво в турнира на богатите. След два месеца пък му предстои участие на европейското, а малкото свободно време преди лагера с националния отбор използва, за да отпразнува най-специалния ден за себе си и половинката си. Двамата са заедно вече повече от 6 години.

Ето и най-интересното от сватбата на Серхио Люл в снимки:

]

 

 

Vivan los novios!!!! #bodasergiyalmu #menorca #haciendoelganso #fun #happy #wedding #menorca

Публикация, споделена от Helen Lindes Griffiths (@helenlindesgrif) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST