Една от звездите в НБА Пол Джордж не обича слуховете по свой адрес, а последните свързваха името му с Кливланд. По този повод 206-сантиметровото крило на Индиана реши да внесе яснота около бъдещето си преди отново да заговорят за евентуалното му преминаване в друг отбор.

Аз имам договор с Пейсърс и това е най-важното за мен в момента. Аз съм в този град, в този отбор, не ми харесва да ме замесват в разни истории. Аз съм част от Индиана и това е моят отбор и мястото, на което принадлежа. Не разговарям с Леброн Джеймс. Не мога да отрека постигнатото от него и влиянието му върху играта. Той има огромно влияние и над моето развитие, но ние не комуникираме помежду си”, категоричен бе Пол Джордж пред медиите отвъд океана.

27-годишният баскетболист носи екипа на “пешеходците” от 2010 г. насам. Именно Пейсърс го избират в драфта преди седем години под №10, а впоследствие той се превръща в техен лидер. През 2016/2017 Пол Джордж реализира средно по 23.7 точки, 6.6 борби и 3.3 асистенции в 75 мача на Индиана.

Златният олимпийски медалист със САЩ от Рио 2016 участва в Мача на звездите в НБА през 2016/2017, което му се случи за четвърти път в кариерата. Освен това той има на сметката си място в Идеалния отбор на защитниците в лигата през 2014 г. и наградата за Най-прогресиращ играч през 2013 г.

Вижте го сами: