Новите шампиони в НБА от Голдън Стейт не се забавиха с партито след като повалиха Кливланд със 129:120 у дома, за да затворят финалната серия през 2016/2017 с 4-1 победи. Купонът се премести от терена в “Оракъл Арена” в съблекалнята, където се изляза сериозно количество шампанско.

 

Малко след като напусна спортното съоръжение, MVP на финалите Кевин Дюрант спря автомобила си на паркинга на залата, за да покаже трофея на феновете. Те пък го наградиха с викове “MVP, MVP!”. След това крилото и съотборниците му се отправиха към централната част на Сан Франциско.

Треньорът Стив Кър и неговите момчета се събраха в известния за града нощен клуб “Harlot”, където шампионите започнаха с танците и наздравиците. В центъра на дансинга бяха Стив Къри и съпругата му Аиша, които демонстрираха своя синхрон с доста добри умения.

 

 

🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Публикация, споделена от Ayesha Curry (@ayeshacurry) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Към компанията се присъединиха още Дреймънд Грийн, Клей Томпсън, Андре Игуодала, Шон Ливингстън, докато накрая тимът се събра в пълен състав. Оказа се, че сметката на Уориърс за шампaнско в клуба надхвърля $150 000, като те заложиха на марката “Moet & Chandon”.