Постът на най-добрия наставник в Еврокъп през 2012 г. Римас Куртинайтис начело на Лиетувос Ритас е сериозно застрашен след като отборът отпадна на 1/2-финалите в местното първенство за втора поредна година. За това се погрижиха част от неговите възпитаници, които предпочели да се отдадат на нощен живот, вместо на баскетбол.

Петкратният шампион на Литва, които е сред най-известните и обичаните тимове в страната, няма да се бори за златото след като допусна три поредни загуби от Лиеткабелис. Проблемите за Куртинайтис се увеличиха с още няколко след като стана ясно, че американците Клевин Хана, Тайлър Браун и Кори Фишър се забавлявали до ранните часове на нощта и нарушавали нееднократно режима. От ръководството на Ритас са наложили глоби на играчите, след което те са били освободени.

Оказва се обаче, че в Лиетувос няма да се отърват толкова лесно, защото един от провинилите се не може да се прибере вкъщи заради липсата на лични документи. Двуметровият Тайлър Браун е закотвен в Литва, тъй като неговият домашен любимец му изял паспорта.  

Ето на това му се казва карък...

 

 

Always wanted my own dog. Especially being away overseas. Me and my lil boy fresco steady kicking it. New family member

Публикация, споделена от Taylor Darnell Brown (@taylor3brown) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST