Баскетболният Берое се присъединява към спортистите и клубовете, които се включиха в благотворителната кампания в помощ на малкия Младенчо от Варна. 3-годишното момченце страда от Спастична метахронична парализа - левкодистрофия. От болница в Германия дават шанс за неговото оздравяване, но сумата за лечението, която трябва да се проведе там за съжаление е непосилна за неговото семейство. Средствата, необходими за възстановяването на детето са в размер на 30 000 евро. До този момент от организирания в социалната мрежа базар са събрани 24 000 лв.

Към кампанията с дарения се присъединиха футболистите на Берое, които дариха фланелка с автографите на целия тим, капитанът на баскетболния Черно море Станислав Цонков, чиято тениска от Мача на звездите бе подарена за участие в търга, футболните национали, дарили свой екип от мача с Холандия, ПФК ЦСКА-София, капитанът на футболния Черно море Георги Илиев, вратарят на ЦСКА-София Георги Китанов, нападателят на Лудогорец Джонатан Кафу и десетки други.

Утре (11 април) преди първия мач на Берое от финалите на Балканската лига на входа на зала “Общинска”, ще бъде поставена специална кутия за дарения, в която зрителите дошли да наблюдават срещата с Куманово, могат да поставят средства. Специална топка с автографите на играчите на Берое пък ще бъде дарена за организирания в социалната мрежа търг.

Публикуваме и дарителските сметки, по които всеки желаещ може да преведе средства в подкрепа на 3-годишното момченце

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА

на името на детето

Младен Младен Алексиев

лева:BG23UNCR70001522882681

евро:BG70UNCR70001522882805

долар:BG59UNCR70001522882809

BIC:UNCRBGSF

УниКредит Булбанк

PayPal :

mladenlalas@gmail.com

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ !

Източник: Официалният сайт на Берое