Още по темата

Декември е любим месец за деца и възрастни, а освен подаръци и празници, в него се очертава да има и много баскетболни събития. В периода от 15 и 18 декември зала "’Румен Пейчев“ на стадион “Българска Армия” ще бъде домакин на училищен турнир 3х3 за девойки за Купа „Манченко“. Надпреварата ще се проведе за трета поредна година, като в нея ще се включат отбори от осем учебни заведения.

За посланик на турнира организаторите са избрали една от най-добрите ни баскетболистки през последните години - Жаклин Златанова. Дъщеря на легендата Красимира Банова и националка на България ще изтегли жребия за надпреварата. Освен това тя ще получи честта да награди победителите в турнира в компанията на президента на българската федерация по баскетбол Георги Глушков.

Утре (30 ноември) в 12:30 ч. в Информационния център на София 2018 (б.а. - разположен в ъгловата сграда на бул. Ситняково и ул. Иван Асен ІІ, срещу Румънското посолство) ще бъде изтеглен на жребий за турнира за Купа “Манченко“, а освен това ще бъдат разкрити още подробности около самия него.

Източник: БФБ