Още по темата

"Не съм сигурен, че ще поема националния отбор на България. Има трудности в преговорите", съобщава изненадващо в интервю от снощи пред един от най-големите информационни портали в Израел WALLA SPORTS Шарон Друкер. Идването на израелеца досега се считаше за вързано в кърпа след избирането му със 7-2 гласа от Управителния съвет.

"Президентът на българската федерация дойде на среща с мен тук, в Тел Авив. Това показва уважение и аз съм поласкан. Продължаваме да разговаряме. Може би сме близко да се разберем, но все още не мога да го заявя категорично", казва още наставникът на Макаби Ришон, от когото родната централа продължава да чака заветното "да", скрепено с подпис в договора му.

"Интересът към мен от страна на България не е отсега. Те ме искат отдавна. Още през 2007 г., когато водех белгийския Остенде, но тогава не се получиха. След това те взеха Пини Гершон и той свърши много добра работа с отбора", завършва Дрюкер, който загатва в интервюто и че самият той не е наясно със своето бъдеще на клубно ниво, тъй като ангажиментите му с Ришон са до края на настоящия сезон.