Велика дата е 16-и август и това си е! На нея са родени личности, белязали историята като американския писател с език на бръснач Чарлз Буковски, кралицата на поп-музиката Мадона, легенди на спорта като плувкинята Кристина Егерсеги, скиорът-алпиец Дидие Кюш, борецът с няколко живота Рулон Гарднър, както и Росен Барчовски - бивш селекционер на националния отбор по баскетбол и настоящ треньор на Рилски спортист. 

Е, баскетболната традиция продължава, а екипът на BBALL.BG осъществи трансферната бомба на сезона. От няколко часа при нас вече е едно изключително момченце - Елин Христов Николов и както се досещате по имената, няма как да сбъркате бащата: Христо Николов! Гларуса има право да не мигне тази нощ, защото отговорностите му вече са по две - мъжки татко за втори път. 

Също като батко си Кристо, Елин проплака в ръцете на проф. д-р Ангел Димитров, д-р Йорданка Кръстева и техният екип в Майчин дом. С математическа точност пък Христо Николов е "скроил" и второто си момче: 49 см и 3 кг и 200 грама - точно, с колкото на 4 октомври 2013 г. на бял свят се появи Кристо! Елин е кръстен на хубавата Елена - баба си по бащина линия Елена Динева, а BBALL.BG честити рожбата на Гларуса и храбрата майка-героиня Ваниела Николова.