Още по темата

Левски очаква сериозно наказание от Адриатическата лига заради невъзможността си да пътува до Подгорица за мача с Будучност от 17 кръг в турнира. “Сините” най-вероятно ще загубят служебно двубоя с 0:20, а по-рано през деня президентът на Адриатика Роман Лисац изрази недоволството си от създалата си ситуация.

Шефът на Левски Леонид Гайдаджиев обясни пред сръбските медии, че клубът ще се събрази с решението на ръководството на Адриатическата лига. Самият той се надява на по-светло бъдеще за шампиона и носител на Купата на България.

"Съжаляваме, че не сме в състояние да пътуваме до Подгорица. Разбираме и уважаваме решението на Адриатическата лига. Уверени сме, че до 17 януари, когато е срещата срещу Солнок, ще решим всички проблеми и ще продължим сезона, към който имахме много по-големи очаквания”, заяви Леонид Гайдаджиев.

“За съжаление се намираме в трудна ситуация, както и повечето клубове в региона. Със сигурност скоро ще се изправим на крака и ще продължим да функционираме нормално. Искаме да привлечем нови играчи, за да можем да продължим срещу Солнок оттам, откъдето бяхме", обясни още президентът на Левски.

Левски е на дъното в класирането на Адриатическата лига с 1 победа и 14 загуби.