Още по темата

Вицешампионът Лукойл Академик вече се ослушва за нови попълнения от състава на Левски. От ръководството на “студентите” все още не разкриват конкретни имена. Очаква се скоро баскетболистите на шампиона и носител на Купата на България да започнат да си търсят нови отбори, ако финансовото положение на клуба не се подобри.

По информация на “7 дни Спорт” първото име в списъка на Лукойл Академик е националът Станимир Маринов. Вицешампионите пожелаха да имат гарда в редиците си още преди няколко месеца и дори отправиха оферта за него към бившия му отбор Балкан. Юношата на Доростол обаче предпочете да разтрогне договора си с ботевградчани и да облече екипа на Левски.  

“Нали не очаквате сега да кажа за интерес към играчи? Българските баскетболисти на ниво национален отбор се броят на пръсти и към момента няма тим, който да не се интересува от играчите на Левски. Няма как обаче да говорим за имена в момента”, коментира спортният директор на Лукойл Академик Сашо Везенков след победата на тима над Левски преди няколко дни.