Още по темата

Шампионът и носител на Купата на България Левски се раздели с една от големите си звезди. Финансовите проблеми на столичния клуб принудиха Милян Пупович да си събере багажа и да се прибере в родината си.

Сърбинът е вдигнал на крак своя мениджър да му търси нов отбор. Има вероятност Пупович да продължи кариерата си в България, а сред първите кандидати за подписа му е и бившия му отбор – Черно море, както и от отбори от Адриатическата лига. 

Понастоящем Пупович има да взима две заплати от столичния клуб, а с изтичането на месеца възнагражденията набъбват на три. По тази причина 210-сантиметровият център е отказал да пътува до Плевен преди няколко дни за гостуването на Левски на Спартак.

Ръководството на Левски все още не намира решение за кризата с финансите, а съдбата на Пупович може да сполети голяма част от останалите играчи в отбора. Водещите отбори в лигата следят ситуацията около “сините” и при подобна развръзка ще се опитат да привлекат в редиците си националите Христо Захариев, Станимир Маринов, Павел Иванов, Павлин Иванов и Димитър Димитров.

Източник: "Тема Спорт"