Още по темата

Казусът около национала Станимир Маринов може да бъде решен още тази седмица. В петък (17 октомври) Левски пусна за втори път документи за картотекирането на гарда, съобщава “7 дни Спорт”.

Юношата на Доростол изчаква решение по съдебно дело с бившия си клуб Балкан за разстрогване на настоящия му договор. По този повод преди две седмици Арбитражната комисия към БФБ отказа картотека на Станимир Маринов, който има желание да играе за Левски.  

Очаква се ръководствата на Левски и Балкан, както и самият гард, да седнат на масата за преговори. Трите страни ще опитат да намерят компромисно решение, което да позволи на Маринов да играе за “сините”, докато траят процедурите по делото.

Документите във федерацията вече са подадени. В петък отново поискахме да бъде картотекиран. Има документи и ако те отредят той да е наш играч, ще го приема на драго сърце. Убеден съм, че и от ръководството на Балкан ще вземат най-правилното решение. Много е трудно и трите страни да бъдат доволни, но според мен, всички трябва да направим компромис само и единствено в името на играча, който е национален състезател”, заяви пред “7 дни Спорт” треньорът на Левски Константин Папазов.