Още по темата

"Тази победа е победа на моя щаб, на колегите ми, които вършат цялата работа докато мен ме няма. Знаете, че аз отсъствам дълго и в момента имам друга кауза, но съм безкрайно щастлив от доверието и търпението, което срещам в отбора", заяви треньорът на Левски Константин Папазов след първата победа на Левски в Адриатическата лига с 98:89 тази вечер в зала "Универсиада".

"Благодаря и на момчетата, те се справиха брилянтно. Изиграхме брилянтно първо полувреме, със страхотно нападение и дисциплина. През второто допуснахме спад, но все още не сме във върхова форма и това е нормално, а и разликата, която натрупахме преди почивката не бе реална. Сръбският тим е изключителен, притежава най-големите таланти в Адриатическата лига", допълни Тити, който излезе от ВИП Брадър, за да води "сините".

"Левски има нужда от подкрепа от своята публика, благодаря на хората, които дойдоха и ни подкрепиха. Очаквам занапред залата да бъде още по-пълна, защото в отбора ни има много млади български момчета - Павлин Иванов, Алекс Симеонов, Деян Карамфиров, Христо Захариев. Те заслужават подкрепата на феновете", каза още Папазов.