Още по темата

Утре (8 октомври) Левски ще изиграе първото си домакинство в Адриатическата лига. Шампионите приемат сръбския Мега Визура в "Универсиада" от 19:00 ч. Ето и какви бяха настроенията в тима по време на днешната тренировка, която бе и последна преди важния сблъсък. 
 
"Надяваме се в собствената ни зала да се представим по-добре, отколкото в първия ни мач срещу Цървена Звезда. Съперникът има богат опит с оглед участия в Адриатическата лига, но за момента разполага с изключително млад състав. Оптимисти сме. Подготвихме се добре", сподели помощник треньорът на Левски Тони Дечев, които води "сините" по време на участието на Тити Папазов във ВИП Брадър.
 
"Момчетата се отърсиха от шока срещу Звезда. Независимо, че се държахме като равен с равен в продължение на 27 минути, все още не можем дори да мечтаем да се противопоставим на големите имена в турнира. Представянето ни в Белград обаче ми дава надежда, че когато всички играчи се включат и тренират наравно с останалите, ще изглеждаме по-добре", поясни специалистът и добави, че целта на участието на столичани в Адриатическата лига е да върне баскетболната публика на България обратно в залата.