Още по темата

Шампионът на България при жените Дунав 8806 продължава да се озърта за нови попълнения. Треньорският щаб на русенки ще наблюдава изявите на бившата сръбска националка Тамара Баич, съобщава официалният сайт на клуба.

172-сантиметровият гард вече проведе първо занимание с Дунав 8806, а освен това ще помага на тима и на турнира за “Купа Русчукъ“, който ще проведе в края на месеца. След това ръководството на русенския клуб ще реши дали ще запази в редициите си Баич.

Знам, че Дунав 8806 е шампион на България през последните години. Знам, че в Русе има добри състезателки и много добър треньор. Атмосферата също е прекрасна. Ще дам най-доброто от себе си за новия си отбор“, заяви сръбкинята по време на заниманието.

Тамара Баич е родена на 18 януари 1987 г. и може да се похвали с повече от 10 години опит във всички формации на сръбския национален отбор. През миналия сезон е част от ростера на полуфиналиста в чешкото първенство Бърно. В кариерата си гардът защитава още цветовете на румънския Спортул Студенцеск и сръбския Хемофарм.

източник: Официалният сайт на Дунав 8806