Още по темата

В Плевен продължават да се озъртат за нови попълнения най-вече в подкошието. На 2 септември (вторник) в подготовката на Спартак ще се включи Денис Титов, който ще изкара пробен период с тима.

208-сантиметровият център ще бъде наблюдаван от треньорския щаб на плевечани и едва тогава наставникът Илия Станков ще прецени дали ще го използва за в бъдеще. Плевенчани продължат да търсят още един играч на позиция 5, като на този етап няма да се разчита на чужденци.

20-годишният Денис Титов е роден в Троян. Преминава през отборите на Овергаз, Буба баскетбол, а през миналия сезон сезон игра за Берое в НБЛ и Чардафон Орловец в А-група. Младокът може да се похвали със средни показатели от 6.7 точки и 4.2 борби в общо 38 мача.

Плевенчани започнаха подготовка преди два дни, като в първата тренировка се включиха и трите нови попълнения – Милен и Тодор Захариеви и Антонио Илиев. В отбора и догодина остават Цветослав Острев, Веселин Георгиев, Симеон Ценов, Борислав Генков, Васил Александров и Михаил Танев.