Още по темата

Спартак Плевен е четвъртият отбор от представителите в НБЛ, който даде старт на подготовката си за новия сезон след Черно море, Ямбол и Балкан. Днес в 18.00 ч. в зала “Балканстрой” новият треньор Илия Станков изведе възпитаниците си за първа тренировка.

В заниманието се включиха 7 баскетболисти. Това са Цветослав Острев, Васил Александров, Михаил Танев, Борислав Генков, както и новите попълнения Милен и Тодор Захариеви и Антонио Илиев. През тази седмица към подготовката ни тима ще се присъединят Веселин Георгиев и Симеон Ценов.

На първото събиране на плевенчани присъстваха и президентът на клуба Цветан Антов и помощник-треньорът Петър Петров. Ръководство, треньори и състезатели размениха няколко думи, като си пожелаха успехи през сезона и на вече здраве.

По време на тренироката състезателите наблегнаха на стрелба и стречинг, а във втората й част показаха и футболните си умения, разделени на два отбора.

Спартак ще проведе по-голяма част от подготовката си в Плевен. От ръководството в момента уговорят и съперници за контроли във времето до началото на първенството, което най-вероятно ще започне в средата на октомври.