Още по темата

едрик Симънс мина всякакви граници на търпимостспрямо ръководството на федерацията и новия селекционерГеорги Младенов. Американецът, който бе издирван под дърво и камък от българска страна е изпратил нов мейл, с нови условия, научи BBALL.BG.

В него центърът, който изкара последния сезон в гръцкия Олимпиакос е поискал още четири седмици почивка от Младенов. Симънс написал на треньора, че все пак може да се отзове на поканата му, но не преди 10 август. Това е датата, на която националите играят първи мач от евроквалификациите - домакинство на Холандия.

28-годишният Симънс се оправдал със здравословни проблеми. В мейла обяснил, че е контузен и имал разтегната връзка на коляното, а по съвет на лекарите трябвало да се отдаде на отдих в следващите двайсетина дни. Травмата му е нещо ново, за което родната федерация и Младенов не бяха уведомени по-рано.

Освен това, BBALL.BG научи, че ръководството на централата ни се е набутало с $ 1000, за да купи билет на американеца с наш паспорт, който сега трябва да бъде анулиран. В отсъствие на Седрик, подкошието на държавния ни тим остава в ръцете на Николай Върбанов и Костадин Маршавелски.